Skip to main content
Happy Life & Living, när JAG blir VI!

Happy Life & Living, när JAG blir VI!

Så här skrev jag: I Happy Life & Living, tror vi på människan och att vi tillsammans har förmågan att skapa en positiv och hållbar framtid. Vi föreställer oss en värld där vi vaknar upp varje dag i ett tryggt, varmt och kärleksfullt hem, inspirerade till att gå till vårt arbete (skola, sysselsättning, företag), känner välbefinnande och arbetsglädje medan vi är där, kommer hem och känner glädje, tillfredställelse och engagemang av det arbete vi utfört och vet att vi har bidragit till något större – livskvalitet och hållbar framtid för oss själva och samhället! Med utgångspunkt i individens, organisationens och samhällets ”varför”, utmanar vi traditionella lösningar för entreprenörskap, hälsoutveckling och såväl social integration som arbetsintegration. Detta genom att stå för ett perspektivskifte fullt ut – från reaktivt till proaktivt, från traditionellt företagande till socialt företagande, från bäst i världen till bäst för världen genom social franchising. Vi använder C4lifes hälsoutvecklingsmodell: Agil Health & Integration Performance. På detta sätt får kunden, på alla nivåer, kontroll på och önskade effekter samt resultat, på sina investeringar

Med utgångspunkt i individens, organisationens och samhällets ”varför”, utmanar vi traditionella lösningar för entreprenörskap, hälsoutveckling och såväl social integration som arbetsintegration. Detta genom att stå för ett perspektivskifte fullt ut – från reaktivt till proaktivt, från traditionellt företagande till socialt företagande, från bäst i världen till bäst för världen genom social franchising. Vi använder C4lifes hälsoutvecklingsmodell: Agil Health & Integration Performance. På detta sätt får kunden, på alla nivåer, kontroll på och önskade effekter samt resultat, på sina investeringar.

Och vet ni, jag är så himla glad och stolt över vad VI har åstadkommit. Med start sommaren 2018 är vi idag 7 coworkers och cirka 20 i arbetsträning, Omsatt 1 miljon och gjort 200000 i vinst, som nu investeras i fler arbeten. Flera arbetsgivare och entreprenörer vill vara med och aktivt engagera sig i projektet. Och jag är inte ensam om mitt varför så under veckan kommer vi lansera vår ”community” och bjuda in alla som delar vår värdegrund och vill vara med på vår resa att skapa Happy Life & Living.

I helgen har vi också fått nya ägare, ny styrelse i C4life AB och det är Larry Söder, politiker och företagare, som ”gett bort” sitt företag till de sociala entreprenörer som nu tillsammans skall driva projektet och förverkliga C4lifes affärsidé: Med hjälp av stora mängder målgruppsdata, nätverk och kompetens i ”life-, work- & businesscoachning”, skapa intelligenta verktyg, för arbetsintegration och bostads- & kompetensförsörjning som ger våra kunder – individ, organisation, samhälle - garanterad och optimerad effekt på varje investerad krona i människan som resurs. Sustainable return on investment.

Add new comment

Restricted HTML

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.

Happy In Life & Living

Happy in Life levererar C4life´s koncept för arbetsintegration, kompetensförsörjning, jobb och Happy living, bostäder, betydligt smartare, snabbare och effektivare. Än den gamla tidens metoder. Vi garanterar arbetsintegration till kommunerna och kompetensförsörjning till arbetsgivare och jobb till individerna med HÖGST ett år av arbetsintegrations- och kompetensförsörjninginsatser!